Nieuws

Aanmeldingsformulier voor cursussen

NIEUW      NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     :

Nieuw bij ons is de mogelijkheid een cursus te volgen waarbij “clickertraining” wordt toegepast, waarbij de hond wordt geactiveerd om op een zeer positieve, diervriendelijke manier sneller te leren.  Klik hier voor de pagina cursussen over de clickertraining.

U kunt zich doorlopend aanmelden voor de volgende cursussen bestemd voor alle rassen en uiteraard ook voor niet rashonden en look-a-likes zonder stamboom.

NIEUW      NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     :

DE KYNORA GGA cursus : Gedrag / Gehoorzaamheid én Apporteertraining.

(zie pagina cursussen)

 

  • Puppycursus
  • Cursus voor jonge honden
  • cursus voor gevorderde honden
  • cursus GGA en tevens apporteertraining (met canvas dummy’s)
  • speciale jachthondentraining (alleen voor spaniels, retrievers en staande honden en jachthonden kruisingen zonder stamboom)

Vraag ons om meer info  en bel :  0575 46 32 05 of 06 – 520 86 224

 

Kynora jachthondenschool levert geen wonderen, maar helpt u om fouten in de opvoeding van uw pup te voorkomen en begeleidt u bij de training van uw hond tot een trouw maatje. De jachthondentraining, die bedoeld is om uw hond voor de praktijkjacht of voor wedstrijden op te leiden., maar….stel u gaat 20 – 30 dagen per jaar op jacht of u schrijft in voor hetzelfde aantal wedstrijden. Dat betekent tevens dat uw hond minimaal 335 dagen per jaar gezinshond is. (en geen kennelhond). Het goed functioneren in en om het huis is dus bijna 10 keer zo belangrijk ! Denk niet dat de training allemaal vanzelf gaat, er wordt van u wel degelijk het e.e.a gevraagd om uw doel te bereiken.  Zoals geduld, doorzettingsvermogen, discipline maar vooral liefde voor uw hond. Het belangrijkste doel is,  dat uw hond een goed opgevoed en getraind lid van uw gezin wordt.  Uw kinderen leren op school veel, maar een belangrijk deel van de opvoeding van uw kind is voor u. Met uw hond is dat precies hetzelfde !

Het Springkonijn 

Het verschil tussen een jakkerhond en honden die goed onder appèl zijn !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: