Nieuws

Als je je hond niet onder controle hebt…….

steadiness

 

Aanmeldingsformulier voor cursussen

Nieuw bij ons is de introductie van de  “clickertraining”, waarbij de hond wordt geactiveerd om op een zeer positieve, diervriendelijke manier sneller te leren.  Klik hier voor de pagina cursussen over de clickertraining.

Jachthondentraining :

  • Puppycursus
  • Cursus voor jonge honden
  • C cursus voor honden vanaf 6 maanden
  • B cursus voor gevorderde honden
  • speciale Spanieltraining

Vraag ons om meer info  en bel :  0575 46 32 05 of 06 – 520 86 224

 

Kynora jachthondenschool levert geen wonderen, maar helpt u om fouten in de opvoeding van uw pup te voorkomen en begeleidt u bij de training van uw hond tot een trouw maatje. De jachthondentraining, die bedoeld is om uw hond voor de praktijkjacht of voor wedstrijden op te leiden., maar….stel u gaat 20 – 30 dagen per jaar op jacht of u schrijft in voor hetzelfde aantal wedstrijden. Dat betekent tevens dat uw hond minimaal 335 dagen per jaar gezinshond is. (en geen kennelhond). Het goed functioneren in en om het huis is dus bijna 10 keer zo belangrijk ! Denk niet dat de training allemaal vanzelf gaat, er wordt van u wel degelijk het e.e.a gevraagd om uw doel te bereiken.  Zoals geduld, doorzettingsvermogen, discipline maar vooral liefde voor uw hond. Het belangrijkste doel is,  dat uw hond een goed opgevoed en getraind lid van uw gezin wordt.  Uw kinderen leren op school veel, maar een belangrijk deel van de opvoeding van uw kind is voor u. Met uw hond is dat precies hetzelfde !

Het verschil tussen gecontroleerd jagen en het volledig “out of controll jakkeren”

Het verschil tussen een jakkerhond en honden die goed onder appèl zijn ! En…vooral een goed contact hebben met hun baas en op het fluitsignaal dus graag en meteen terugkomen. Let ook op de zitfluit (geluid aan zetten ) op grote afstand en ook op de signalen(lichaamstaal) van de voorjager. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: